Over ons

Trisec bemiddelt tussen de opdrachtgever en schuldenaar

Over Trisec Incasso

Trisec Incasso, omdat we aanbevolen zijn door eerdere clientèle!

U bent hoogstwaarschijnlijk bij ons terecht gekomen door een tip of op aanwijzing van een vriend, familielid of bekende.

Waarom dit hoogstwaarschijnlijk zo is?

Wij adverteren niet en bovenaan staan in Google of welke zoekmachine dan ook is voor ons totaal onbelangrijk.
Wij geloven in mond tot mond advertising, de oudste en beste manier van marketing wanneer je dienstverlening optimaal is.
Want zeg nou zelf, zou u ons aanbevelen bij een vriend , familielid of bekende, als wij ons werk naar uw tevredenheid hebben gedaan.

Daarnaast draaien wij geen massaproductie, dit houd in dat wij slechts enkele dossiers per keer in behandeling nemen. Dit brengt een groot voordeel voor onze clientèle met zich mee, n.l. focus en prioriteit, dit betekent dat uw dossier altijd de hoogste prioriteit en volledige focus heeft van onze medewerkers.
Als wij uw dossier in behandeling nemen werken wij altijd op basis van No cure No Pay,  tenzij anders overeengekomen.

Onze missie

De missie van Trisec-incasso is om opdrachtgever en schuldenaren tot elkaar te brengen en de ontstane problemen zoveel mogelijk in der minne op te lossen.

Onze medewerkers zijn getraind om niet naast enkel de opdrachtgever, maar ook naast de schuldenaar te gaan staan en vanuit deze positie de problematiek in samenwerking aan te pakken.

Welk voordeel geeft dat aan de opdrachtgever die eigenlijk alleen zijn geld wil zien?

Het voordeel is dat wij met de opdrachtgever kaders afspreken en binnen deze kaders communiceren met de schuldenaar. Dit kan de emotie weghalen uit het dossier waardoor werkbare afspraken ontstaan en de vordering toch kan worden ingelost.

Als opdrachtgever hoef je er dan niet meer over in te zitten, wij komen afspraken altijd na.

Belangrijk in onze werkwijze is de mediation, dat wil zeggen dat wij de insteek van een mediator hebben.
Alvorens het wettelijke incasso traject met oplopende kosten in te zetten, zoeken wij eerst de toenadering tot de schuldenaar en reiken deze onze uitgestoken hand. Er is tenslotte een probleem.

Samen kijken hoe dit op te lossen, de opdrachtgever heeft maar 1 belang en dat is ontvangen waar hij/zij recht op heeft, maar de schuldenaar heeft ook een belang, afspraken maken welke realistisch en haalbaar zijn.

Hiervoor zetten wij alles op alles om binnen de kaders van de wetgeving en het sociale gedachtengoed alle middelen in te zetten om te voldoen aan gerechtigheid, voor zowel de opdrachtgever als de schuldenaar.

Onze missie is eenvoudig in één zin te zegen n.l.: Bijdragen aan gerechtigheid.

Ons werkterrein en specialisme ligt in de hogere vorderingen op schuldenaren zowel zakelijk als privé.